<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5710608635679079835\x26blogName\x3dMy+Life+is+My+Own+%5E.%5E\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://kasih-xoxo.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://kasih-xoxo.blogspot.com/\x26vt\x3d-8073461350471017716', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Friday, 1 October 2010
Dear blogger ,
semalam ada malam restu untuk pelajar PMR dan SPM 2010 . Dan saya salah seorang darinya . Datang agak lewat , duduk terus baca yasin solat mahgrib isyak dan hajat . Ya Allah betapa sedapnya laungan azan oleh kawan saya tahu ? Muhammad Fikri Bin Musliman . Awak, bertuah kan siapa dapat awak ? Walaupun awak nakal dekat kelas tapi bila awak mengaji berzikir dan azan tersentuh hati saya awak tahu . Masa ustaz dari sekolah tahfiz bandar baca doa air mata saya na mengalir sebab ketika itu saya berfikir kalau la saya ta sempat bertaubat memohon ampun macam mana ? Dapat ke saya dengar lagi laungan azan kawan saya yang sedap itu ? Ya Allah, dulu aku mengimpikan ciri-ciri seorang lelaki yang macam-macam dan kini hati ku berbisik ingin kan seorang lelaki yang pandai membimbing aku mengajar mengaji . Aku terlalu minat untuk mendekat kan diri aku dengan agama islam ini Ya Allah . Bagi la aku petunjuk dan peluang itu Ya Allah .

Lepas habis malam restu terus gerak ke char kuew teow . Bila sampai teringat 1stt time saya jumpa awak berbaju kurung and for 2nd timekita tersempak lagi kan ? Ada jodoh ke ? HAHA . Tapi kali ini awak ta mcm dulu . Awak tank tegur saya pandang saya . Saya perhati kan awak saja dr jauh . Awak , kalau la awak dapat tahu perasaan saya ketika itu kan bagus . Dalam gembira dapat tengok muka awak saya sedih sebab awak menjauh kan diri dari saya :"(

You is mine Friday, October 01, 2010

Nama : Nur Hadaina Binti Hamzah
No K/P : 931115-10-5298
No.Giliran : BB053A090
Subjek : 10

Act since start trial exam always online tapi malas sgt na update blog sbb da terlalu bnyk sgt mslh . Tatao patut cerita atau ta , huh . Alhamdulilah, last week 8 paper sudah habis . But rasa mcm na ambik exam sekali agy BM la :"( Seriously lepas jawab exam bm rasa macam ta puas hati je , karangan lebih 350 ta dapat buad dgn elok la . Tapi papew pon just tawakal sahaja -.- And thank alot pada kawan yang baik hati na bagi spot semua soalan trial yg sebiji sama ;D Korang memang baik kan ? Iloveyou tahu ? And now just tinggal 2 paper more iaitu ekonomi asas & prinsip perakaun . So wish me good luck okey :)

You is mine Friday, October 01, 2010

Wednesday, 22 September 2010
Hey, im back . Baru sahaja pulang dari melepak uma aten . Actually ke sana na study but biasa la kalau sudah berjumpa habuk jadi nya . Sebelum itu ada kisah lain yg terjadi sebab itu lepas maghrib aje terus ambik kunci motor dan pecut ke rumah kacik . Konon bole lupa kan apa yg terjadi maghrib td but still ta bole . Na nages but tahan nages sebab malu la takn kaka na nages dpn adeq adeq kan ? Adeyh x.x Dan mereka mmg phm perangai sy jd mereka pon membuat la hati aku yg duka ini ketawa, thank alot kacik and adeq syg <3
Thank alot guys sebab ad time aku perlu kan korang . Ya ! Mmg ta dpt di nafi kan 1 tamparan hebat dea ckp mcm itu but ingat itu kwn awk kuat ! HEHE . And tomorrow TRIAL but sumpa buku pgg tp ta baca kerana ta bole na focus sebab dot dot dot :"(

You is mine Wednesday, September 22, 2010

Tuesday, 21 September 2010

Aku Bukan Untukmu

Artist: Rossa
Dahulu kau mencintaiku
Dahulu kau menginginkanku
Meskipun tak pernah ada jawabku
Tak berniat kau tinggalkan aku
Sekarang kau pergi menjauh
Sekarang kau tinggalkan aku
Disaat ku mulai mengharapkanmu
Dan kumohon maafkan aku
Aku menyesal tlah membuatmu menangis
Dan biarkan memilih yang lain
Tapi jangan pernah kau dustai takdirmu
Pasti itu terbaik untukmu
Janganlah lagi kau mengingatku kembali
Aku bukanlah untukmu
Meski ku memohon dan meminta hatimu
Jangan pernah tinggalkan dirinya
Untuk diriku
Sekarang kau pergi menjauh
Sekarang kau tinggalkan aku
Disaat ku mulai mengharapkanmu
Dan kumohon maafkan aku
Aku menyesal tlah membuatmu menangis
Dan biarkan memilih yang lain
Tapi jangan pernah kau dustai takdirmu
Pasti itu terbaik untukmu
Janganlah lagi kau mengingatku kembali
Aku bukanlah untukmu
Meski ku memohon dan meminta hatimu
Jangan pernah tinggalkan dirinya
Meski ku memohon dan meminta hatimu
Jangan pernah tinggalkan dirinya
Untuk diriku
 
Lagu ini sesuai kan untuk saya ? Okey , sy da janji tank cerita lagi . And now you know what ? Besuk sy da strat TRIAL SPM , omg but satu buku pon ta buka . Kenapa wahai syg ? Sbb sy maseh sdh dan teringat apa yg terjd pd diri sy baru2 ini . Sudah la, sy cuba untk gembira seperti biasa . Harap trial dpt jwb okey even ta baca buku :"(

You is mine Tuesday, September 21, 2010

Monday, 20 September 2010
Wahai lelaki kenapa kau bagi aku harapan yang tinggi sekiranya kau tahu akan buad aku macam ini ?
Kenapa kau kejam terhadap aku ? Apa sala aku wahai lelaki ? Maaf kan aku sekiranya aku melakukan kesalahan dan menyebabkan kau terus menjauhkan diri kau terhadap aku . Aku cuba untuk menyanyangi dan setia pada kau tetapi apa kan daya aku sebagai seorang perempuan yang lemah untuk hadapi segala nya . Aku megharapkan balas dari kau , imyalot muhammad syazwan bin rodzi <3

You is mine Monday, September 20, 2010

Disclaimers ♥
Welcome To www.kasih-xoxo.blogspot.com

Do you love me ? I'll love you back
Hate me ? Click Here

Rippers are welcome to leave
Its WARNING to you :
*Please DONT spamming !

Tag as much as you can because I
like people who tag me :D

Mine ♥
Im not a perfect for you but I try to be a perfect
♣ Enna
♣ 17 y/o
♣ Banting, Selangor

Loves & Hates ♥

Loves :

♣ Nikon D56 .
♣ Mini Copper .
♣ Hang with YOU .
♣ Photograper .

Hates :

♣ Liar .
♣ Hypocrite .
♣ Copycats miaw miaw

Gossips ♥
♣ All chats are allowed here ;D
♣ Grandmother stories whatever you want !
CBOX

Credits ♥
Designer: Audiee-kewgirl♥
Bascodes : kathleen
image : enakei,photobucket
Brushes : Deviantart

Flash Back ♥
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010