<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5710608635679079835\x26blogName\x3dMy+Life+is+My+Own+%5E.%5E\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://kasih-xoxo.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://kasih-xoxo.blogspot.com/\x26vt\x3d-8073461350471017716', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Wednesday, 22 September 2010
Hey, im back . Baru sahaja pulang dari melepak uma aten . Actually ke sana na study but biasa la kalau sudah berjumpa habuk jadi nya . Sebelum itu ada kisah lain yg terjadi sebab itu lepas maghrib aje terus ambik kunci motor dan pecut ke rumah kacik . Konon bole lupa kan apa yg terjadi maghrib td but still ta bole . Na nages but tahan nages sebab malu la takn kaka na nages dpn adeq adeq kan ? Adeyh x.x Dan mereka mmg phm perangai sy jd mereka pon membuat la hati aku yg duka ini ketawa, thank alot kacik and adeq syg <3
Thank alot guys sebab ad time aku perlu kan korang . Ya ! Mmg ta dpt di nafi kan 1 tamparan hebat dea ckp mcm itu but ingat itu kwn awk kuat ! HEHE . And tomorrow TRIAL but sumpa buku pgg tp ta baca kerana ta bole na focus sebab dot dot dot :"(

You is mine Wednesday, September 22, 2010

Tuesday, 21 September 2010

Aku Bukan Untukmu

Artist: Rossa
Dahulu kau mencintaiku
Dahulu kau menginginkanku
Meskipun tak pernah ada jawabku
Tak berniat kau tinggalkan aku
Sekarang kau pergi menjauh
Sekarang kau tinggalkan aku
Disaat ku mulai mengharapkanmu
Dan kumohon maafkan aku
Aku menyesal tlah membuatmu menangis
Dan biarkan memilih yang lain
Tapi jangan pernah kau dustai takdirmu
Pasti itu terbaik untukmu
Janganlah lagi kau mengingatku kembali
Aku bukanlah untukmu
Meski ku memohon dan meminta hatimu
Jangan pernah tinggalkan dirinya
Untuk diriku
Sekarang kau pergi menjauh
Sekarang kau tinggalkan aku
Disaat ku mulai mengharapkanmu
Dan kumohon maafkan aku
Aku menyesal tlah membuatmu menangis
Dan biarkan memilih yang lain
Tapi jangan pernah kau dustai takdirmu
Pasti itu terbaik untukmu
Janganlah lagi kau mengingatku kembali
Aku bukanlah untukmu
Meski ku memohon dan meminta hatimu
Jangan pernah tinggalkan dirinya
Meski ku memohon dan meminta hatimu
Jangan pernah tinggalkan dirinya
Untuk diriku
 
Lagu ini sesuai kan untuk saya ? Okey , sy da janji tank cerita lagi . And now you know what ? Besuk sy da strat TRIAL SPM , omg but satu buku pon ta buka . Kenapa wahai syg ? Sbb sy maseh sdh dan teringat apa yg terjd pd diri sy baru2 ini . Sudah la, sy cuba untk gembira seperti biasa . Harap trial dpt jwb okey even ta baca buku :"(

You is mine Tuesday, September 21, 2010

Monday, 20 September 2010
Wahai lelaki kenapa kau bagi aku harapan yang tinggi sekiranya kau tahu akan buad aku macam ini ?
Kenapa kau kejam terhadap aku ? Apa sala aku wahai lelaki ? Maaf kan aku sekiranya aku melakukan kesalahan dan menyebabkan kau terus menjauhkan diri kau terhadap aku . Aku cuba untuk menyanyangi dan setia pada kau tetapi apa kan daya aku sebagai seorang perempuan yang lemah untuk hadapi segala nya . Aku megharapkan balas dari kau , imyalot muhammad syazwan bin rodzi <3

You is mine Monday, September 20, 2010

Bila hati berkata : Apa la nasib aku kan ? Malang betul . Selalu di buad macam ini . Dan sampai bila harus berterusan ? Satu persatu perkara terjadi pd diri aku . Ada kala nya aku kuat untuk lawan tapi ada kala nya aku gagal untuk lawan apabila emosi semakin kuat . Ya Allah , kenapa dugaan mcm ini yang Kau berikan kepada aku ? Ta layak ke aku untuk dea ? Kenapa kau beri dugaan ini kepada aku apabila tiba saat nya aku berada dalam situasi begini dengan peperiksaan yang akan menjelang tiba ta ame agy ? Ya Allah, buka kan la pintu hati aku ini supaya dapat beza kan yang penting atau sebalik nya . Berikan la aku kekuatan untuk melupakan perkara yang berlaku di saat ini untuk seketika Ya Allah . Kau berikan lah peluang untuk aku menebus segala kegagalan aku dan berikan la aku peluang untuk membuktikan kebolehan aku kepada mereka semua Ya Allah . Aku sentiasa ingin kan orang yang selalu berikan aku kekuatan dan nasihat agar aku dapat berdiri dan bangun semula seperti biasa . Aku hanya manusia Kau yang lemah , yang sering mengharapkan perlindungan dan bantuan dariMu Ya Allah . Amin :)

You is mine Monday, September 20, 2010

Saturday, 4 September 2010
Hurm, once again hdy update post balik . Asyik-asyik na update post . Wey, hdy ta bored ke ? Apa lagi yg kau na luah kan ini ? Hdy ckp mmg aku bored ! Tp aku ta bole dan susa na explain pd org . Mungkin dgn cara ini baru aku akn lega SEDIKIT sahaja . Issyyhhh, sebena nya penat tahu ta asyik menagis saja . Dulu da ta nages mcm sebelum ini but now da mula start again . Why why why ?! Kenapa saat di mana hdy da menghadapi masa untuk SPM banyak sgt cabaran perlu hdy tempuhi Ya Allah ? Tolong la dia Ya Allah . Dea ta kuat seperti org lain . Dea cpt mudah putus asa sebab tiada seorang na bg sokongan sentiasa pd dea . Dea terlalu lemah dgn kata-kata orang di sekeliling ! Hdy, suda la mungkin ini naseb kau . Insya'allah akn dtg Allah beri lebih bagus dr apa yg kau ada sekarang . Bersabar sahaja la . Lps ini apa na jd biar kan jd . Jgn cpt melatah, ingat itu !? Pura-pura cool kan ? Ahaha, sdg kan dlm hati rasa mcm na meletup je . Hurm, kalau lepas ini ada orang yg mula pulau kan awk biar kan aja mereka faham hdy ! Sampai bila mereka na buad mcm itu . Ingat perangai kalau buad mcm itu bagus sangat ! Pegang pada kata-kata awk hdy 'Orang yg berani menegakkan kebenaran adalah orang yg benar manakala orang yg selalu marah adalah orang yg dalam ketakutan untuk hadapi kebenaran yg akan terjawab' . Ingat itu tahu ! Suda la hdy jgn biar kan air mata awk mengalir terus dgn begitu sahaja . Ta guna kalau awk menagis . Biasa la manusia kan benda jahat yg kte buad sedikit di anggap sebesar matahari tapi benda yg kita lakukan kebaikkan hanya di pandang sebalah ata ibarat zarah-zarah kecil yg berlalu saja . Enough okey ! Awk kena kuat kan diri faham ? Biar kan apa orang na cakap sbb mulut orang ta bole na tutup . Ada sahaja na ckp ttg keburukkan org drp kebaikkan , grr . Ingat, kalau apa terjadi lps ini jd kan sebagai 1 iktibar dan pengajaran pd diri awk . Berhati-hati lain kali taw . Buang kan sikap ego awk, rendah kan diri awk untk merendah diri meminta maaf pd mereka okey :)


You is mine Saturday, September 04, 2010

Friday, 3 September 2010
To all friends that know about me I want to said sorry so 
much because make you sad and angry with myself .

You is mine Friday, September 03, 2010

Thursday, 2 September 2010

Ya Allah Ya Tuhan Ku , Kau ampun kan la segala dosa yang telah aku buad dan aku lakukan sepanjang hidup aku ini . Kau beri kan lah keampunan kepada diri aku . Aku telah banyak meluka kan hati ibu bapa ku, adek beradek ku dan juga kawan-kawan ku . Ya Allah, beri kan la aku peluang untuk menebus segala kesalahan yg telah aku lakukan terhadap mereka . Aku tiada niat untuk buad demikian melain kan dalam diri aku ada sikap ego dan hasad dengki . Ya Allah, aku bukan hambaMu yang solehah dan taat , bukan hamba yang sempurna ciptaannya tetapi aku bersyukur kerana Kau memberi aku peluang untuk aku hidup dalam keadaan yg begini . Aku rasa rugi sangat kerana tak dapat pergi school tadi . Semua students minta maaf to all teacher and me ? Ta minta maaf pon kan , issyyyhhh . Teacher, im sorry . Da la last day school before raya kan ta datang school ta minta maaf ta dapat meet kawan untuk kali terakhir . Hurm, sebelum akhir saya dengan merendah diri nya na minta maaf pada semua kawan yg mengenali diri . Halal kan segala makan minum barang yg di bg pinjam dan sebalik nya . Semoga semua di berkati . Selamat Menyambut Hari Raya . Jgn suka sangat bila raya <3

You is mine Thursday, September 02, 2010

Whooaattt whoooaaaatt , da ame kan ta post something dkt blog ini ? Hurm, blog ini pon da mcm ta terurus . Today, da masuk minggu penghujung sebelum masuk kan minggu terakhir puasa . Btw, along fasting ini 2x da berbuka di luar with classmate and friends . And today, I just want to said thank you very much to Faizd sbb dea baik hati sangat sanggup belanja aku dan kawan yg lain . Semoga rezeki kau akn bertambah lagi yea . Dot,dot,dot .... Issyyhh, ta sabar rasa nya na sambut raya tahun ini sebab na pakai baju kurung la . Tp nta mengapa hati asyik ta sedap sahaja na tunggu ketibaan syawal menjelang tiba . Just a few days more :'( I think tht something bad was happens to me , grrr . And now , this year actually decide na raya first dekat Banting dulu bt tiba-tiba plan di tukar mak ayah na balik kampung before raya . Arrrggghhhh , mak ayah org tank balik kampung awal paham ta ?! Tank tank tank la ! Bila da makin besar makin tasuka na balik sana ! Semua orang kejam dekat sana ! Ta hargai mak ! Orang tasuka aw tgk sebahagian drp nya ckp bebkn ttg mak !!! I really really hate when someone dont appriciate what I've and say something to my parents tht did them sadness ! *Pujuk mak sambil mop lantai sampai nages oh :'( Bagus kan ? Hue3 . Hurm, and today and tomorrow last day school decide noy going to school even last day school and last day to meet friends and teacher right ? Huh ! Better stay home from school . Menyakit kan hati tahu bila datang school then ada la yg mula buad aku saket hati, hilang mood dan sebagai nya ! Asyik na swo aku pikir ttg diri kau org sahaja . Aku ase mcm sekarang aku jd hamba kuli batak kau org saja taw . Kesian la dkt aku . Ingat aku nie tade perasaan apa bila kau org buad aku mcm itu :'( This Sunday , my sys back so can start our worked to clean adn tidy up sweet home <3 Tema tahun ini : Serba purple ... Ahaha , pilihan siapa ? Aku la pon ! Tade siapa berhak bersuara , ececeh .

Dan di saat sekarang pon aku mula rasa bosan pada kau ! Kalau kau tidak ada pon bila aku perlukan masa aku kebosanan aku pon da ta kesah aw . Sbb selama ini aku da cuba untk membiasa kan diri aku untk hdp tanpa kau di sisi . *Ayat ta bole bla je kan ? Insya'allah lps ini aku akn cuba untuk tidak mengonline kan diri untk seketika kerana na menumpukan perhatian pd pelajaran yg banyak aku ketinggalan . Suda la , lagi panjang dok aku cerita lagi merepek aku tulis . Buybye :)

You is mine Thursday, September 02, 2010

Disclaimers ♥
Welcome To www.kasih-xoxo.blogspot.com

Do you love me ? I'll love you back
Hate me ? Click Here

Rippers are welcome to leave
Its WARNING to you :
*Please DONT spamming !

Tag as much as you can because I
like people who tag me :D

Mine ♥
Im not a perfect for you but I try to be a perfect
♣ Enna
♣ 17 y/o
♣ Banting, Selangor

Loves & Hates ♥

Loves :

♣ Nikon D56 .
♣ Mini Copper .
♣ Hang with YOU .
♣ Photograper .

Hates :

♣ Liar .
♣ Hypocrite .
♣ Copycats miaw miaw

Gossips ♥
♣ All chats are allowed here ;D
♣ Grandmother stories whatever you want !
CBOX

Credits ♥
Designer: Audiee-kewgirl♥
Bascodes : kathleen
image : enakei,photobucket
Brushes : Deviantart

Flash Back ♥
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010