<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5710608635679079835\x26blogName\x3dMy+Life+is+My+Own+%5E.%5E\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://kasih-xoxo.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://kasih-xoxo.blogspot.com/\x26vt\x3d-8073461350471017716', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Friday, 30 July 2010
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمـَنِ الرَّحِيم

Okey guys today lets we talk . But about what ya ? Many things was happens .
Mari kita cerita apa yg terjadi pada minggu ini ya :)

Monday [26 Julai 2010]
1. Bangun pg niat puasa ganti dan sunat .
2. Wan tumpang pergi school .
3. Sambut merdeka mcm org gila babi . Sumpa ta best !
4. Belaja mcm biasa . Mod ckgu okey saja .
5. Ada extra class sej and sn but ta dtg sbb na buad kek foe suprise birthday Wanii .
6. Balik terus pgy Bank beli numb pin matrik konon nya . Singgah TS beli brg buad kek .
7. Tuka baju baring dan tunggu Fyka dtg tolong . 5.00 kek pon siap .
8. Otw Wanii house tesempak dgn dea dkt tga jalan dan dea hoonnnn . Buad teperanjat , shiittt .
9. Wan da kelam kabut nyorok kan kek yg bealaskan ttp periuk , Ahaha .
10. Fyka ttp mata Wanii dan nyanyi lagu beramai-ramai foe Wanii .
11. Fyka , Wan , Hdy , Ina , Azah , Zra join sekepala juga . Mmg happening gila .
     Wanii said  : Korg mmg pandai berlakon kan, ngee . Sian dea .
     Mlm masuk kan gamba dan tercetus la ketidak puas hati apabila menengok gamba nya :) *Sorry .
12. Balik buka puasa dan tidur sbb letih .

Tuesday [27 Julai 2010]
1. Ganti puasa  yg tinggal 1 day sahaja lagi . Dpt potong wan dahulu la .
2. Lps rehat belaja mcm biasa .
3. Tepat 1.45 petang balik sekolah bawa motor mcm org gila hantar wan balik dan balik rumah .
4. Parking motor tanggal kasut bagi salam masuk bilik letak beg buka tudung tanggal baju kain tukar ambil
    bantal busuk masuk bilik mak tengok adeq maen dgn dea sekejup dan tidur zZzZZZzzzzz .

Wednesday [28 Julai 2010]
1. Tidak puasa sbb lapar sangat .
2. Rehat makan memcm kod sampai na temunta masuk class loceng berbunyi .
3. Naek ke bilik Abd Asziz ada Seminar Skor A subject bahasa inggeris sampai balik . Biasa sahaja .
4. Masuk ambik tempat duduk dan duduk dengar org ceramah .
5. Tepat 1.15 petang balik .
5. Sampai rumah parking motor buka kasut bagi salam letak beg buka tudung baju kain tukar ambil
    bantal baring dan guling-guling .
6. Pukul 2.00 ptg mandi makan pakai tudung make up ambil beg pakai helmet naek motor pecut menuju
    rumah wan dan pergi sekolah ada koko .
7. Masuk dewan ddk dengar ceramah ttg 1 Malaysia sampai pukul 4.00 ptg .
8. Balik rumah dgn wan . Wanii Fyka dtg rumah lepak sampai 6.45 ptg .
9. Maghrib tgk tv , isyak masuk bilik baring cium bantal terus tidur sampai besok pagi  .

Thursday [29 Julai 2010]
1. Hari terakhir puasa ganti dan puasa sunat .
2. Pergi sekolah mcm biasa dan belaja .
3. Habis bunyi loceng rehat naek tingkat 3 dengar ceramah BM oleh Dr.Ghazali B Latep .
4. Lawak habis masa bg penerangan ttg bm , sempoi sporting oh .
5. Tepat 12.20 masuk class dan balik hantar wan .
6. Buad dan ulang aktiviti harian yg sama apabila sampai rumah .
7. Jam 3.00 ambil wanii di rumah dan pergi rumah wan .
8. Call zra beribu kali ta angkat prssure naek tp ttp saba sbb puasa .
9. Pergi school mcm indon tp pertengahan jalan halau wanii swo naek dgn org laen .
10. Sampai school simpan phne dlm box msk school mcm bdk hot dan buad kerja mengecat .
11. Around 5.45 ptg balik dan terserempak dgn xx dan di kena kan . Sgt malu =.=
12. Balik terpaksa jd mcm indon naek bertiga sbb tade siapa na tumpangkan .
13. Wan bwk motor mcm org gila bwk jln jaoh pusing an tesempak lagi .
14. Balik wan follow dan ambk sorang sorang dan bawa balik my house .
15. Lepak dlm bilik with Wan, Wanii, Fyka dan Aza .
16. Tepat pukul 7.00 mlm semua balik . 7.15 hantar wan balik dan terus buka lps balik .
17. Habis mkn terus tidur ZzzzzZZzzz

Friday [30 Jullai 2010]
1. Jam loceng berbunyi menandakan pukul 6.00 pg .
2. Masuk bilik mak tengok adeq nages dan dukung .
3. 6.20 tgk phne ada msg wan na tumpang . Ambk baju gosok dan mandi dan kemas buku .
4. Siap pakai baju kain tudung make up kunci pintu naek motor bla .
5. Singgah tepi jalan beli kuih sbb today ta puas . Beli kuih keria dan cekodok totally RM 3.00
6. Dtg rumah wan bg kuih makan naek motor terus jalan masuk school parking .
7. Tesempak with Ila & Tasha mereka kenekan pula . Wan join sekaki . Mmg malu ya rabbi =.=
8. Beratur baca yassin msk class dan buad latihan yg di beri . Belaja mcm ta belaja lagi .
9. Tepat 12.00 balik dan buad aktiviti yg sama .
10. Janji dtg rumah pukul 2.30 tp 3.00 baru sampai . Ddk makan dan keluar ke Banting beli brg .
11. Hdy, Fyka, Wan and Wanii ikut sekaki . Beli barang untk buad party hari jadi .
12. Tunggu bus mcm tunggu siput babi , grr !
13. Berhenti dpn hospital jumpa Zra dan Dad settle kan prob . Mmg hot and panas hati .
14. Dtg tusyen dan belaja mcm na tank . Atas meja semua penuh dgn makanan .
15. Lps abes smbyg terus ta belaja . Asyk mkn tangkap gamba dan balik dgn salam cikgu ambk berkat .
16. Menaip sambil tutup aircon mcm ap je , tamaaaatttt x.x
17. Tiba masa untk tidur , night :)

You is mine Friday, July 30, 2010

Monday, 26 July 2010
Happy Belated Birthday WaniiBaby . Sweet Seventeen now :)

Hey akk ku sorang ini, now awk suda makin membesar dan makin tua kan ? Ahaha, so dgn sempena your birthday hari ini saya ucap kan sekali lagi 'Happy Birthday' . Kesian awk kan kaka sbb menunggu sy [ur bff] wish but ta wish . Hey darl, bukan begitu oh , keydt ta banyak dan saja tank wish awl sbb na bg awk suprise party . So, awk teruja ta ? HEHE . Itu baru siket je kod kak . Yg penting awk happy kan ? Penat lelah kami semua plan aw . Ad yg lawak ad yg happy , Ahaha . Semoga sempena birthday awk , awk suda matang awk bole berfikir awk dapat bezakan segalanya okey ? Ad problems story la pula pd aku yea . Jgn pd cik wan . Hey, mentang-mentang dea da matang awk sama awk je kongsi tapi sy ? Sian sy . Buybye , Love you kenet <3

You is mine Monday, July 26, 2010

Thursday, 22 July 2010
Assalammualaikum warahmatullahiwabarokatu ,
Kembali semula untuk mengupdate blog . Banyak la story kalau da ame sangad mendiamkan kan ?
Just cerita yg best saja la kod . Okey, last week baru je abes kenduri cukur jambul baby . Mmg sangat letih .
Angkat segala perabot sorang je okey ! Bukan dengan org laen, power kan ? Ahahaha . Then, this week pula da mula start seminar SKOR A SPM 2010 . Wah, masa berlalu sangad cepat kan ? Trial pula after abes raya . So, nampak nya this year ta bole na raya puas la kan ? Tape, demi masa depan . Guys, doakan yg terbaek untuk aku okey . Aku na berjaya mcm org yg telah berjaya . Bye :)

You is mine Thursday, July 22, 2010

Tuesday, 13 July 2010
Kau ada masalah dengan aku ke ?

Haha, tajuk dekat atas tade kena mengena langsung yo .

You is mine Tuesday, July 13, 2010

Sunday, 11 July 2010
Hey saya kembali agy untuk mengisi laman blog ini . Hope you all semua chat ya .
Just na share saja bahang kehangatan FIFA World Cup 2010 . Ahaha , pelik kan tetebe je na
citer sedangkan this morning da na abes da . Act, dulu ase mcm bored kod la na cite but now
di sebabkan da ame ta menaip so na cite la jugak about FIFA . What'r interesting about that ?
You all yang minat sangad bola mesti tao kan ? Hue3 . Okey, bila seminggu after FIFA start
ya i pon join sekaki oh tengok . Lagi2 bila Portugal . Why minat Portugal ?
Ala, mcm biasa la kerana adanya si jejaka hemsem kacak lagi bergaya to ♥

CRISTIANO RONALDO

CRISTIANO RONALDO

POR
  • Date of Birth: 5 February 1985
  • Height: 185 cm
  • Shirt number: 7
  • Position: Forward
  • Current club: Real Madrid (ESP)
  • International Caps: 76
  • International Goals: 23
  • First international: Portugal - Kazakhstan (20 August 2003)
But bila si jejaka ni sudah kalah semestinya ramai yang beralih arah kan ? Mcm itu juga la aku .
Tapi aku beralih arah pasukan mana ? Brazil , Argentina , Belanda or Sepanyol ? Oh, semestinya
la pasukan Sepanyol . Mereka semua memang terhebad tapi agy hebat pemain Malaysia la .
Hey Sepanyol, awk tao ta bila awk da dapat masuk akhir ramai kan peminat awk ? Mcm itu juga
saya la . Awak tao yg saya da jatuh hati pada awk la , oh sygku I LOVE YOU ~wakakaka :p

Fernando TORRES


Fernando TORRES
ESP
  • Date of Birth: 20 March 1984
  • Height: 181 cm
  • Shirt number: 9
  • Position: Forward
  • Current club: Liverpool (ENG)
  • International Caps: 79
  • International Goals: 24
  • First international: Portugal - Spain (6 September 2003)

You is mine Sunday, July 11, 2010

Sunday, 4 July 2010
Finally, tamat jugak folio add math , woah . Snagad complicated you know. Hue3 .
Hope teacher takn mara kod sbb tiru *But just tiru siket saja ea bukan copy semuanya.
Tiada sample kod na buad jd terpaksa la tengok org laen punya, ahaha. 1st to oh siapkan
folio dalam masa singkat iaitu 1 day only, tarel ta ? Na aku buad kan ta ? Buleh je tapi ada
syaratnya iaitu pengeras, yummyy yummy. Ahaha :) Buybye . Iloveaddmath!

You is mine Sunday, July 04, 2010

Oh, hello . Kembali semula setelah beberapa jam saja ta update. Ahaha .
Da tatao kod na story ap je dekat sini . Terlampau banyak sangad masalah yang timbul
and terjadi dalam sekelip mata . Salah satunya 'kemalangan' . Wow, sangad trauma serba
sedikit even tade cedera parah . Mana ta nya 1st oh kena so mesti la agak terkejut kan ?
Laen la kalo yg suda banyak kali pengalaman xcident to laen cerita oke . So, lets talk how
was happens that xcident between us [motor, car, yana and me] . Yeah , act malas la na story
penat na menaip, hue3 . Now, yg penting semuanya okey even lutut ku luka and koyak dua-dua
belah. Siyes, saket na mampus menahan nya. Kaki ta buleh na lurus, jalan pon terpakse jengket.
Badan-badan pon da start saket, aduyai . Tade sorang pon tao mcm ane saket menahannya dan
tade sorang pon di antara awk yg peduli akan saya kan? ;'( Kan bagus kalo saya mati saja ketika
itu, jadi tade menyusakan awk semua kan? Saya tao saya banyak buad masalah pada awk =.=
Btw, apa pon yg berlaku thank's to God kerana bg peluang untuk aku tengok dunia nie agy dan
thank again kerana nyawa aku dan kawan baek aku ta melayang mcm to je. Harap-harap
after this takn ada papew agy la yg berlaku mcm apa yg telah berlaku. Jauhkan la segala bencana
atau malapetaka yg tidak di ingini, amin ..... * Trauma kod na naek moto and bwk laju agy, hue3.

You is mine Sunday, July 04, 2010

Thursday, 1 July 2010
Last day i'm not going school again . How come you ! Ahaha , along 1 week
only 2 days saja go to school, bagus kan ? Ada muka jadi students cemerlang
SPM 2010 this year ta ? Hey, mmg sangad teruk kalo perangai maseh ta berubah .
Issyyhh , btw i've reason kod cz ta school . Biasa la ambik tugas menjadi baby sitter
buad sementara . Agypon kata someone 13 org kod yg ta dtg smlm so ta takod la kalo
kena denda sbb ramai sangad, ahaha . Oke-oke , di sbbkan semalam ta ke school mcm
biasa la kan mesti ada saja agenda kalo da kwn-kwn ta school sama right ? So, lets we
think what the agenda we all do in one day ? Yeaahhh , setakat melepak saja la at uma .
Na buad ap agy kan ? Cop cop ad agenda laen jugak kteorg buad iaitu LESBO PARTY .
So, can you imagine that ? Wht's was happens ? Mmg gila-gila kteorg semua . Mula-mula
hanya setakat make up saja then tetbe maen tuka baju dan bejoget mcm org gila .
Mmg syok gila dgn rakam video selama 40 minutes bt syg cz video to da delete krn
terdapatnya unsur lucah, harap maklum la :) And now da tatao na ckp ap agy , HAHA .





You is mine Thursday, July 01, 2010

Yeah, finally blog sy suda bertukar wajah buad kali ke berapa nta, Ahaha .
Agk bored kan asyk tgk blog sy yg bwok to ? Btw, thank to 'kaka' ku cz rajen
kan diri awk untk tukar kembali layout blog sy, ily <3

Oke, sepanjang minggu ini agk busy sedikit dgn Hari Koperasi sekolah yg baru je
di adakan arey selasa & rabu . Untk arey selasa just aktiviti and permainan saja yg
di lakukan . Mcm-mcm aktiviti di jalankan like memasak, futsal, patong and jejak smkbb .
Di sbbkan last year at school so join la game jejak smkbb . Kan tahun terakhir so mesti
na jugak have fun , ahaha sdgkan before this pon maen jugak . Btw, just dpt numb 4 .
Grr, ta aci oh . Budak boys maen tipu kod *act jelous dorg menang :p Tape2, ta heran pon .

Hari rabu pulak ad hari koperasi iaitu jual-jual & hari ambek report card also .
As usual la my parents nt come cz busy kod . Idk . Hurm, my class ad buka gerai jual
satey & rojak . Totally semua kepenatan sbb pnt mengipas satey saja bt enjoy sangad .
Hope after this even kte da abes school pon kte still contact and buleh enjoy mcm nie
jugak kan ? Love you guys <3


You is mine Thursday, July 01, 2010

Disclaimers ♥
Welcome To www.kasih-xoxo.blogspot.com

Do you love me ? I'll love you back
Hate me ? Click Here

Rippers are welcome to leave
Its WARNING to you :
*Please DONT spamming !

Tag as much as you can because I
like people who tag me :D

Mine ♥
Im not a perfect for you but I try to be a perfect
♣ Enna
♣ 17 y/o
♣ Banting, Selangor

Loves & Hates ♥

Loves :

♣ Nikon D56 .
♣ Mini Copper .
♣ Hang with YOU .
♣ Photograper .

Hates :

♣ Liar .
♣ Hypocrite .
♣ Copycats miaw miaw

Gossips ♥
♣ All chats are allowed here ;D
♣ Grandmother stories whatever you want !
CBOX

Credits ♥
Designer: Audiee-kewgirl♥
Bascodes : kathleen
image : enakei,photobucket
Brushes : Deviantart

Flash Back ♥
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010