<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5710608635679079835\x26blogName\x3dMy+Life+is+My+Own+%5E.%5E\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://kasih-xoxo.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://kasih-xoxo.blogspot.com/\x26vt\x3d-8073461350471017716', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Friday, 1 October 2010
Dear blogger ,
semalam ada malam restu untuk pelajar PMR dan SPM 2010 . Dan saya salah seorang darinya . Datang agak lewat , duduk terus baca yasin solat mahgrib isyak dan hajat . Ya Allah betapa sedapnya laungan azan oleh kawan saya tahu ? Muhammad Fikri Bin Musliman . Awak, bertuah kan siapa dapat awak ? Walaupun awak nakal dekat kelas tapi bila awak mengaji berzikir dan azan tersentuh hati saya awak tahu . Masa ustaz dari sekolah tahfiz bandar baca doa air mata saya na mengalir sebab ketika itu saya berfikir kalau la saya ta sempat bertaubat memohon ampun macam mana ? Dapat ke saya dengar lagi laungan azan kawan saya yang sedap itu ? Ya Allah, dulu aku mengimpikan ciri-ciri seorang lelaki yang macam-macam dan kini hati ku berbisik ingin kan seorang lelaki yang pandai membimbing aku mengajar mengaji . Aku terlalu minat untuk mendekat kan diri aku dengan agama islam ini Ya Allah . Bagi la aku petunjuk dan peluang itu Ya Allah .

Lepas habis malam restu terus gerak ke char kuew teow . Bila sampai teringat 1stt time saya jumpa awak berbaju kurung and for 2nd timekita tersempak lagi kan ? Ada jodoh ke ? HAHA . Tapi kali ini awak ta mcm dulu . Awak tank tegur saya pandang saya . Saya perhati kan awak saja dr jauh . Awak , kalau la awak dapat tahu perasaan saya ketika itu kan bagus . Dalam gembira dapat tengok muka awak saya sedih sebab awak menjauh kan diri dari saya :"(

You is mine Friday, October 01, 2010

Nama : Nur Hadaina Binti Hamzah
No K/P : 931115-10-5298
No.Giliran : BB053A090
Subjek : 10

Act since start trial exam always online tapi malas sgt na update blog sbb da terlalu bnyk sgt mslh . Tatao patut cerita atau ta , huh . Alhamdulilah, last week 8 paper sudah habis . But rasa mcm na ambik exam sekali agy BM la :"( Seriously lepas jawab exam bm rasa macam ta puas hati je , karangan lebih 350 ta dapat buad dgn elok la . Tapi papew pon just tawakal sahaja -.- And thank alot pada kawan yang baik hati na bagi spot semua soalan trial yg sebiji sama ;D Korang memang baik kan ? Iloveyou tahu ? And now just tinggal 2 paper more iaitu ekonomi asas & prinsip perakaun . So wish me good luck okey :)

You is mine Friday, October 01, 2010

Disclaimers ♥
Welcome To www.kasih-xoxo.blogspot.com

Do you love me ? I'll love you back
Hate me ? Click Here

Rippers are welcome to leave
Its WARNING to you :
*Please DONT spamming !

Tag as much as you can because I
like people who tag me :D

Mine ♥
Im not a perfect for you but I try to be a perfect
♣ Enna
♣ 17 y/o
♣ Banting, Selangor

Loves & Hates ♥

Loves :

♣ Nikon D56 .
♣ Mini Copper .
♣ Hang with YOU .
♣ Photograper .

Hates :

♣ Liar .
♣ Hypocrite .
♣ Copycats miaw miaw

Gossips ♥
♣ All chats are allowed here ;D
♣ Grandmother stories whatever you want !
CBOX

Credits ♥
Designer: Audiee-kewgirl♥
Bascodes : kathleen
image : enakei,photobucket
Brushes : Deviantart

Flash Back ♥
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010